Gusto

HVORFOR OS?

Global møbelleverandør

Vi specialiserer os i køb, salg og levering af møbler til nationale og internationale on- og offline møbelkæder og retailers, der drager fordel af direkte containerkøb.

Kundernes efterspørgsel på produkter ændrer sig og udvides altid. Vi tager udfordringerne op ved konstant at udforske nye muligheder og tilbyde innovative tjenester og produkter.

Vores styrke ligger i håndtering af kompleksiteten i produktionen. Vi styrer risikoen i produktionslandene og sikrer et optimalt produktionsflow, så kunderne får leveret deres produkter i rette kvalitet, til rette tid og ikke mindst at alle love og certificeringer er overholdt i processen. Vi er med andre ord med i maskinrummet for vores kunder.   

Robust forsyningskæde

Vi har erfaringen og er gearet til at stå imod nogle af de udfordringer, man kan møde i forsyningskæden.

Vi producerer primært i Asien og Østeuropa i tæt samarbejde med vores underleverandører.

Med mere end 200 underleverandører og partnere har vi en bred og robust forsyningskæde, der spænder vidt fra lokale håndflettere i Indonesien til store innovative fabrikker i Kina med moderne maskinparker og de rette tekniske færdigheder. Fælles for dem er, at de kan deres håndværk og i samspil med os er vant til at betjene nogle af de største og mest komplekse indkøbsorganisationer i verden.

WE MAKE COMPLEXITY SIMPLE

Nærhed i produktionen

Med egne kontorer og medarbejdere i hvert land, vi producerer og køber fra, kan vi tilpasse og løse problemer hurtigt og dermed opretholde en pålidelig forsyningskæde.

Ved hjælp af digitale styringsværktøjer og egne controllere til at inspicere direkte på produktionsstederne sikrer vi kvaliteten i såvel produktion og indpakning som i optimeret pakning af containere samt overholdelse af lokale love og certificeringer. 

Når 1 + 1 giver 3

Tradepoint er funderet på stærke partnerskaber. De gode partnerskaber handler i høj grad om at udvikle en fælles strategi, der skaber værdi for alle parter.

Vi leverer ikke bare produkter, men er med til at udvikle leverandørernes forretning og løse kundernes behov og udfordringer.

Med baggrund i vores set-up og erfaring kan vi skalere og eksekvere partnerskabet ud over partnerens forretning, idet vi udvikler unikke løsninger med den enkelte samarbejdspartner ud fra deres behov. 

Ansvarlighed

Hos Tradepoint tager vi vores ansvar for verden omkring os og de mennesker, vi arbejder med, alvorligt.

Vi stræber efter at give vores kunder den bedst mulige service og vores leverandører den bedst mulige support, samtidig med, at vi efterlader en minimal indvirkning på miljøet.

I årenes løb er vi blevet pionerer inden for opfyldelse og standardisering af vores kunders og forskellige internationale miljøkrav såsom EUTR, FSC® (FSC® C012121) og BSCI. Vores mål er at levere alle produkter og emballager som FSC-certificeret, hvor det er muligt, inden udgangen af 2024.